Legjobb Nőgyógyász Szeged

6720 Szeged Feketesas u. 25. A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. További információk. Elfogadom

  1. Youtube
  2. Nőgyógyász - Arany Oldalak

Youtube

Nőgyógyász - Arany Oldalak Aranyoldalak nőgyógyász 216 céget talál nőgyógyász kifejezéssel kapcsolatosan az Arany Oldalakban Dr. Zádori Zoltán Nőgyógyászati magánrendelés és un. "egynapos műtétek" végzése a Hajnal Magánklinikán. Rendelési idő: kedd, csütörtök: 17:00-19:00 Vasútegészségügyi NK Kft. A Vasútegészségügyi NK Kft. elsősorban a vasutas-, honvédelmi- és rendvédelmi dolgozók és nyugdíjasok, valamint hozzátartozóik ellátását végzi. Dr. Novák Miklós szülésznőgyógyász, gyermeknőgyógyász Rendel: Csütörtök 16-. 00-18. 00 Dr. Novák Miklós vagyok, szülész-nőgyógyász és gyermeknőgyógyász szakorvos. 1978-ban végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetemen, ezt követően Nyíregyházán, a Jósa András kórházban dolgoztam. 1982-ben szakvizsgáztam szülészet-nőgyógyászatból, 1993-ban gyermeknőgyógyászatból. 1996-tól a Felső-Szabolcsi Kórház (volt Kisvárdai Városi Kórház) Szülészet-nőgyógyászati osztályának vagyok osztályvezető főorvosa. Több szakmai társaság munkájában veszek részt, a Magyar Nőgyógyászok Endoszkópos Társaságának vezetőségi tagja vagyok.

  1. Legjobb nőgyógyász szeged filmek
  2. Rossmann ovulációs teszt
  3. Feketesas Klinika | Egészségügyi és Esztétikai Lézer | Magánklinika Szeged Belvárosában
  4. Legjobb nőgyógyász szeged 1
  5. Top 58 magán Nőgyógyász Szeged - Doklist.com - 2/3
  6. Legjobb nőgyógyász szeged idojaras
  7. Nőgyógyász - Arany Oldalak
  8. T com kártya 2017
  9. Iphone ra háttérképek 4

Kaáli Intézet lombikbébi kezelések 6725 Szeged, Semmelweis u. 1. Gondolták volna, hogy a világ egyik legkeresettebb és legnagyobb tapasztalatokkal rendelkező lombikbébi intézményrendszere éppen Magyarországon található? A világszerte elismert Kaáli Intézetet, édesapja emléke előtt tisztelegve, 1992-ben alapította Steven G. Kaáli, az Amerikai Egyesült Államokban élő magyar származású orvosprofesszor. Az Intézet lombikbébi kezeléseinek eredményeként az elmúlt 20 évben több, mint 20. 000 egészséges kisbaba láthatta meg a napvilágot. A Kaáli Intézet tapasztalata és nemzetközi mércével mérve is kiemelkedő eredményessége ideális megoldást jelenthet annak a több tízezer magyar párnak, akik hiába várják, hogy gyermekük természetes úton végre megfoganjon, és világra jöjjön. A Kaáli Intézet Budapesten, Szegeden, Győrben, Debrecenben, Miskolcon, Pécsett, Kaposváron, valamint társintézetük Tapolcán közvetlenül elérhető. Ennek az országos intézményrendszernek az eredményes működését a széleskörű hazai tapasztalatokkal rendelkező, amerikai és nyugat-európai képzéseken is részt vett orvosok és biológusok biztosítják.

Figyelt kérdés Sziasztok! Tudnátok nekem ajánlani olyan Szegedi sztk-s nőgyógyászt aki korrekten megvizsgál? Ha nem muszáj nem fizetnék, de nem vagyok jártas Szegeden, nemrég költöztem ide. Nagyon megköszönném! 1/4 anonim válasza: 100% Menj el a női klinikára. Ott eddig egyik orvossal sem volt bajom, aki vizsgált. 2018. nov. 6. 01:41 Hasznos számodra ez a válasz? 2/4 A kérdező kommentje: Kell valami időpontot kérni vagy csak odamegyek és várok a soromra? :) 3/4 anonim válasza: Csak odamész, és kivárod a sort. Volt, hogy 20 perc alatt végeztem (rákszűréssel együtt), de volt olyan is, hogy 3 órát ott ültem. De legalább ingyen van. 18:30 Hasznos számodra ez a válasz? 4/4 A kérdező kommentje: Szuper! Nagyon köszönöm! Kapcsolódó kérdések: Minden jog fenntartva © 2022, GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.

Nőgyógyász - Arany Oldalak

Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre. Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek! Kapcsolódó kérdések: Minden jog fenntartva © 2022, GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Dr. Varga József 6760 Kistelek, Kossuth utca 19. 1981-ben általános sebészetből és 1984-ben szülészet nőgyógyászatból szakvizsgáztam. Kórházi munkahelyeim: Ajka, Mezőtúr, szeged MJ Város Kórháza, SZTE Szülészet és Nőgyógyászati Klinika. 1986-1999-ig Kisteleken a Szakorvosi Rendelő szakfőorvosaként, majd szeged MJ Város szakorvosi Rendelőjében / SZTE Szakorvosi Rendelőintézet dolgoztam. 2010 óta a Medicenter Szakrendelő vállalkozó munkatársa vagyok. A MSZNUT tagja vagyok B kategóriás minősítéssel rendelkezek, és 1989 óta végzek szülészet-nőgyógyászati ultrahang vizsgálatokat. Belfőldi szakmai kongresszusok rendszeres résztvevője vagyok, közel tíz előadás és/vagy poszter és nemzetközi kongresszusi előadó regisztrációm van. A szegedi Női Klinika közreműködő munkatársaként jelenleg is végzek fekvőbeteg ellátással kapcsolatos orvosi tevékenységet.

Az Intézetet egyrészt az újdonsült boldog szülők, hozzátartozók, barátok ajánlják, másrészt sok nőgyógyász és háziorvos is ide küldi a rászoruló betegeket. Amennyiben Önök is azok közé tartoznak, akik számára szomorú teher a gyermekáldás utáni hiábavaló vágyakozás, adjanak egy esélyt, keressék fel a lakóhelyükhöz legközelebbi Kaáli Intézetet, hogy az intézmény hozzásegíthesse Önöket várva várt gyermekük megszületéséhez!