Uriage Bariésun Színezett Arckrém, Uriage Termékek | Uriage Márka

A maximális védelem fenntartása érdekében rendszeresen - 2 óránként- ismételje használatát, különösen erős izzadás, úszás vagy törölközés után. Finom textíliákra lehetőleg ne kerüljön.

Uriage BARIÉSUN Színezett arckrém SPF50+ világos árnyalat 50ml

uriage bariésun színezett arckrem

Bariésun Uriage BARIÉSUN Színezett arckrém (sötét) SPF 50+ 50 ml - ...

Ajánlott Arc Kiszerelés 50 ml tubus Fényvédő krém, mely csúcsteljesítményű szűrő komplex segítségével nyújt rendkívül erős védelmet a napsugárzással szemben. Természetes színt ad bőrének és elrejti a bőr kisebb hibáit. Ajánlott azok számára, akik nem tehetik ki napsugárzásnak bőrüket, illetve akik azonnali, természetes aranybarna színre és egyenletes bőrtónusra vágynak. Vízálló. Rendkívül erős védelem az UV sugarakkal szemben A legmodernebb fejlesztésű szűrők tökéletes szinergiájának és a hatásukat erősítő fotostabilizáló emollienseknek köszönhetően a krém rendkívül erős védelmet biztosít a nap káros sugaraival szemben. Megelőzi a napsugárzás okozta bőröregedést Az Uriage Termálvíz, mely minden Bariésun termék alap összetevője, megerősíti a bőr barriert és védi a DNS-t az UV sugárzás káros hatásaitól*. Intenzíven hidratál Aquaspongin és Uriage Termálvíz tartalma intenzív védelmet nyújt a napsugárzás bőrt kiszárító hatásával szemben. *2014: Joly F, Lefeuvre L. Journ Cosm Dermatol Scien Appl 2014; 4:99-106 Eredmények hipoallergén a tökéletes tolerálhatóságért Aktív összetevők Uriage Termálvíz Új UVA/UVB szűrő komplex C- és E-vitamin Aquaspongin Illatanyag Hipoallergén Nem mitesszerképző Alkoholmentes Javaslat Napozás előtt megfelelő mennyiségben, egyenletesen vigye fel a bőrre.

Uriage Bariésun arckrém SPF50+ színezett világos 50ml | BENU Gyógyszertár

Ecocert által is jóvhagyott természetes összetevő. Az EDTA az ethylenediaminetetraacetic acid (etilén-diamin-tetraecetsav) rövidítése. Stabilizáló és segédanyagként használatos a kozmetikumokban, mely elősegíti, hogy a krém megőrizze állagát, illatát (e nélkül az összetevők hajlamosak a víz ásványi anyagaival reakcióba lépni nem kívánt változásokat okozva ezzel a krémben). Szőlőcukor és ("sima") cukor erjesztésével előállított természetes eredetű, Ecocert által is jóváhagyott sűrítőanyag, mely segít abban, hogy a folyós termék sűrűbb, zselésebb állagúak legyenek. Emulzió stabilizáló, felületi hártya képző (film forming) és sűrűség szabályozó segédanyag. Vasoxid. Piros színezőanyag. Glicerin és zsírsavak keveréke, a krémekben lágyító és sűrítő szerként használják. Nem ragadós emollient anyag hidratáló tulajdonsággal, mely a krémet könnyen kenhetővé teszi és selymes érzetet hagy maga után a bőrön. Egy 10 önkéntessel végzett tanulmányban azt találták, hogy a polydecene-nek van bőröregedés elleni hatása is (legalábbis az ásványi olajhoz viszonyítva, merthogy az volt a viszonyítási alap).

Uriage Bariésun színezett arckrém világos SPF50+ - Pingvin Patika

Megrendeléseket a nap 24 órájában fogadunk. Szállítási díjak A szállítási díj magában foglalja a csomagolási költséget. A szállítási díjak magyarországi szállítás esetén érvényesek. 15. 000 forintot elérő rendeléskor a szállítás a címtől függetlenül ingyenes. 2. 10. 000 - 15. 000 Ft között: Házhoz szállítás esetén 799Ft Posta Pont, csomagautomata, postahivatalok esetén 699Ft 3. 000 Ft alatt: Házhoz szállítás esetén 1. 299Ft Posta Pont, csomagautomata, postahivatalok esetén 1099Ft 4. Garantált 1 napos szállítás: 300Ft 5. Az utánvét költsége házhoz szállítás esetén 249Ft. Posta Pont, csomagautomata, postahivatalok választása esetén nem kérhető utánvétes fizetési lehetőség. Külföldre történő szállítás Külföldre történő szállítási igény esetén kérjük, e-mailben, vagy telefonon vegye fel a kapcsolatot velünk

Uriage Bariésun arckrém SPF50+ színezett sötét 50ml | BENU Gyógyszertár

  1. Mayer gumi érd shoes
  2. Utcazene Veszprémben - Hiányolják a helyiek a veszprémi fellépőket | 82nullanulla.hu magazin
  3. Amerika kapitány lego
  4. Bariésun Uriage BARIÉSUN Színezett arckrém (sötét) SPF 50+ 50 ml - ...
  5. Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor - Zehnder - Hővisszanyerős szellőztető rendszer, dizájn radiátor, sugárzóernyő, hűtő-fűtő mennyezet
  6. URIAGE BARIÉSUN színezett arckrém SPF50+ sötét árnyalat 50 m
  7. Electrolux EKM4200 univerzális konyhai robotgép - Trikolor.h
  8. Www telekom hu ügyfélszolgálat video
  9. Online szép kártya elfogadóhely
  10. Uriage bariésun színezett arckrem