Királyszéke Apartman Eger - Apartman Eger Településen - Hovamenjek.Hu

Eger legszebb panorámájú utcájában, a város Királyszéke elnevezésű területén található szálláshelyünk. A kilátás páratlan, a legenda szerint Szent István királyunk is innen tekintette meg a közelben lévő vári építkezéseket. Innen származik a Királyszéke meghatározás. A látvány valóban "királyi". Legyen a vendégünk, nem fog csalódni! A panoráma a szálláshelyünkhöz tartozó hatalmas teraszról is kitűnően élvezhető. Apartmanunk is igényes kialakítású, kényelmes. A zavartalan pihenés is biztosított, mivel azonos időben csak egy családot vagy baráti társaságot fogadunk. Az apartman két hálószobából, nappaliból, konyhából és étkezőből valamint fürdőszobából és külön W. C. helyiségből áll, melyhez egy kb. 25 m2-es az egész város panorámáját nyújtó nagy terasz tartozik. Az apartman konyhája teljesen felszerelt, ágyneműt, ágyneműhuzatot és törülközőt is biztosítunk vendégeink számára. Gépkocsival az apartman előtt ingyenesen lehet parkolni. Az utca biztonságos, átmenő forgalma nincs. A város központja, a Dobó tér néhány perces sétával elérhető.

  1. Királyszéke Apartman Eger Szálláshely Eger | SZÉP Kártya, Széchenyi pihenőkártya elfogadóhelyek
  2. Királyszéke Apartman - Pensionhotel

Királyszéke Apartman Eger Szálláshely Eger | SZÉP Kártya, Széchenyi pihenőkártya elfogadóhelyek

királyszéke apartman eger wikipedia

A ól A küldetése, hogy minél szélesebb belföldi szálláshely kínálattal segítse a magyarországon kikapcsolódást, felüdülést, élményt kereső utazókat. Kínálatunkban minden szálláskategória elérhető, így bárki könnyedén megtalálja a számára, illetve családja számára legideálisabb szálláshelyet és persze online azonnal le is foglalhatja. Kérdése van? Szállást foglalt nálunk? Kérdések merültek fel Önben? Nem probléma. Reggel 8:30 és este 19:30 között ügyfélszolgálatunk áll rendelkezésére. A kapcsolatfelvétel előtt mindenképpen keresse elő e-mailes visszaigazolását, hogy az ügyintézés még gördülékenyebben és gyorsabban menjen, ügyfélszolgálatunk telefonszáma: +36 30 344 2000.

királyszéke apartman eger hungary

Királyszéke Apartman - Pensionhotel

Szálláshelyünk légkondicionálóval rendelkezik melynek napi használati díja 1. 700 Ft. NTAK Regisztrációs szám (magánszálláshely): M-A-1-9-0-2-3-2-4-3 3300 Eger, Bérc utca 14. (Magyarország) Mariann vagyok, köszönjük, hogy a választod! Válaszd ki utazásod időpontját, majd kattints a "Lefoglalom" gombra, csak 2 perc az egész. Ajándékba 55 db programkupont adunk neked, amit Eger és környékén tudsz felhasználni. Ha segíthetek, keress bizalommal: Királyszéke Apartman Eger foglalás, szoba árak Foglalás, szoba árak A pontos árakhoz kérlek add meg utazásod időpontját! Ellátás nélkül Királyszéke Apartman Eger értékelése 9. 7 a lehetséges 10 -ből, 53 hiteles vendégértékelés alapján. Személyzet: Tisztaság: Ár/Érték: Komfort: Szolgáltatások: Megközelíthetőség: Csak hiteles, személyes tapasztalatok alapján értékelhetnek a felhasználói Már 1 716 100 hiteles egyéni vendégértékelés " Kedves tulajdonosok, tiszta, kényelmes, izlésesen berendezett apartman. Csodás kilátással. " Középkorú pár 7 nap alapján 7 hónapja " Kedves szállásadónk volt, nagyon szép helyen van az apartman.

A saját megítélés alapján módosíthatja, törölheti vagy egyéb módon megváltoztathatja ezeket az irányelveket.

  1. Királyszéke apartman eger u
  2. Szállás Eger - Királyszéke Apartman Eger | Szállásfoglalás Online
  3. Királyszéke apartman ever need
  4. Konyhabútor, fehér extra magasfényű/szürke, PRADO - PRADO
  5. Királyszéke apartman eger a 1
  6. Vicki optika kalocsa la
  7. Királyszéke apartman eger 30

>> >> >> >> Királyszéke Apartman Eger? Királyszéke Apartman Eger bemutatkozása Eger legszebb panorámájú utcájában, a város Királyszéke elnevezésű területén található szálláshelyünk. A kilátás páratlan, a legenda szerint Szent István királyunk is innen tekintette meg a közelben lévő vári építkezéseket. Innen származik a Királyszéke meghatározás. A látvány valóban "királyi". Tovább olvasom >> Tekintse meg Ön is, nem fog csalódni! A panoráma a szálláshelyünkhöz tartozó hatalmas teraszról is kitűnően élvezhető. Apartmanunk is igényes kialakítású, kényelmes. A zavartalan pihenés is biztosított, mivel azonos időben csak egy családot vagy baráti társaságot fogadunk. Az apartman két szobából, nappaliból, konyhából és étkezőből valamint fürdőszobából áll, melyhez egy kb. 25 m2-es, az egész város panorámáját nyújtó nagy terasz tartozik. Legyen a vendégünk, ha különleges szállást szeretne! Jártál már itt? Értékeld elsőként a helyet! 3 darab első értékelés után Felfedező kitüntetéssel jutalmazunk!

  1. Dánia finnország ebook
  2. Caremo akciós termékek 2021