Adexor Mr 35 Mg Ára - Adexor Mr 35 Mg Módosított Hatóanyag Leadású Filmtabletta - Gyógyszerkereső - Házipatika.Com

Vizsgálatokra lehet szüksége és valószínűleg változtatni fognak a kezelésén. Terhesség alatt csak szigorú egyedi orvosi elbírálás után szedhető. Szoptatás alatt szedése nem ajánlott. Súlyos májelégtelenségben a készítmény csak egyedi orvosi elbírálás alapján alkalmazható. Ez a gyógyszer súlyosbíthat olyan tüneteket, mint a remegés, merev testtartás, lassú mozdulatok és csoszogás, bizonytalan járás, különösen idős betegek esetén. Ilyen tünetek jelentkezése esetén értesítse kezelőorvosát, aki felül fogja vizsgálni a kezelését. Gyermekek és serdülők Az Adexor MR 35 mg filmtabletta szedése 18 éves kor alatti gyermekek és serdülők számára nem javasolt. Egyéb gyógyszerek és az Adexor MR 35 mg filmtabletta Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét a jelenleg vagy nemrégiben szedett, valamint szedni tervezett egyéb gyógyszereiről. Az Adexor MR 35 mg filmtabletta egyidejű bevétele étellel és itallal A filmtablettákat reggel és este étkezés közben, egy pohár vízzel kell bevenni.

  1. ADEXOR PROLONG kapszula betegtájékoztató
  2. ADEXOR MR 35 mg módosított hatóanyag leadású filmtabletta | PHARMINDEX Online
  3. ADEXOR MR 35 mg módosított hatóanyag leadású filmtabletta - Gyógyszerkereső - Házipatika.com

ADEXOR PROLONG kapszula betegtájékoztató

1. Milyen típusú gyógyszer az Adexor MR 35 mg filmtabletta és milyen betegségek esetén alkalmazható? Ez a készítmény más gyógyszerekkel együtt adva a koszorúér-betegség okozta mellkasi fájdalom (angina pektorisz) kezelésére használható felnőtteknél. 2. Tudnivalók az Adexor MR 35 mg filmtabletta szedése előtt Ne szedje az Adexor MR 35 mg filmtablettát - ha allergiás a trimetazidinre vagy a gyógyszer (6. pontban felsorolt) egyéb összetevőjére, - ha Parkinson-kórban szenved (a mozgások szabályozását érintő idegrendszeri betegség, ami remegéssel, merev testtartással, lassú mozdulatokkal, csoszogó léptekkel és bizonytalan járással jár), - ha súlyos vesebetegségben szenved. Figyelmeztetések és óvintézkedések Az Adexor MR 35 mg filmtabletta szedése előtt beszéljen kezelőorvosával vagy gyógyszerészével. Ez a gyógyszer nem használható anginás rohamok, illetve szívroham kezelésére, sem mellkasi fájdalom (instabil angina pektorisz) kezdeti gyógyítására. Anginás roham esetén forduljon kezelőorvosához.

Járóbeteg ellátásban kiadható CORDARONE 200 mg tabletta (60x) - Vényköteles DIGIMERCK minor 0, 07 mg tabletta (50x) DIGOXIN-RICHTER 250 µg tabletta NEO-GILURYTMAL 20 mg filmtabletta (100x) NITRODERM TTS 10 mg/24 óra transzdermális tapasz (30x) NITRODERM TTS 5 mg/24 óra transzdermális tapasz Vény nélkül NITROMINT 8 mg/g szájnyálkahártyán alkalmazott spray (10 g) (10 g (aluminium tartály)) NITROMINT 2, 6 mg retard tabletta (60x üvegben) OLICARD 40 mg retard kemény kapszula (50x buborékcsomagolásban) OLICARD 60 mg retard kemény kapszula Nincs információ.

ADEXOR MR 35 mg módosított hatóanyag leadású filmtabletta | PHARMINDEX Online

samsung hűtő hőfokszabályzó beállítása pécs tv torony

ADEXOR MR 35 mg módosított hatóanyag leadású filmtabletta - Gyógyszerkereső - Házipatika.com

1. MILYEN TÍPUSÚ GYÓGYSZER A MEZITAN ÉS MILYEN BETEGSÉGEK ESETÉN ALKALMAZHATÓ? Ez a készítmény más gyógyszerekkel együtt adva a koszorúér-betegség okozta mellkasi fájdalom (angina pektorisz) kezelésére használható felnőtteknél. Hatóanyaga, a trimetazidin, oxigénhiányos állapotokban segít a sejtek energia-egyensúlyát fenntartani. Koszorúér-betegség okozta heveny mellkasi fájdalom megszüntetésére nem alkalmas. 2. TUDNIVALÓK A MEZITAN SZEDÉSE ELŐTT Ne szedje a Mezitant - ha allergiás (túlérzékeny) a trimetazidinre, vagy a Mezitan egyéb összetevőjére (lásd 6. pont), - ha Parkinson-kórban szenved (a mozgások szabályozását érintő idegrendszeri betegség, ami remegéssel, merev testtartással, lassú mozdulatokkal, csoszogó léptekkel és bizonytalan járással jár), GYÓGYSZERINFÓK - ha súlyos vesebetegségben szenved. A Mezitan fokozott elővigyázatossággal alkalmazható A gyógyszer bevétele előtt beszéljen orvosával vagy gyógyszerészével, ha az alábbiak valamelyike vonatkozik Önre: - Terhesség alatt csak szigorú egyedi orvosi elbírálás után szedhető.

  1. Makita elektromos magassági ágvágó
  2. Kovászos kenyér pékség
  3. A bosszú csapdájában 2 évad 95 rész magyarul videa
  4. Gyász, gyertyák, mécsesek....Képek, versek, emlékezés... - alliteracio oldala | Memoriam, Remembrance, Quotes
  5. ADEXOR PROLONG kapszula betegtájékoztató
sumetrolim mire jó
  1. Last minute szállások
  2. Japán kistraktor alkatrészek kiskunhalas
  3. Egyszemélyes ágyneműtartós fotelágy praktiker